Zangeres & Presentatrice

Katja (Toutdekat) is een rasechte Limburgse entertainster.
Geboren en getogen in Maastricht. Met haar vlotte babbel en gezellige nummers is Katja een graag geziene artieste op uiteenlopende evenementen, van kinderzitting tot gala-avond. Ook als presentatrice, dagvoorzitter of gastvrouw staat zij haar “mannetje”.

Na 8 LVK finales en diverse grote podia als de Zoepkoel, het Kanon van het Balkon, de groete Gulpener Vastelaovends finale en natuurlijk als nieuwe presentatrice van de 11vande11de heeft Katja haar plekje in het Limburgse feestcircuit gevonden. Het Limburgse repertoire bestaat grotendeels uit eigen nummers, ieder met zijn eigen verhaal. Het varieert van een gevoelige klein walsje tot een carnavalspolonaise!  Bent u op zoek naar een vrolijke, beetje ‘Opstenaote’, heel eigen artiest, die zorgt voor een gezellige sfeer boek dan Katja. Ook buiten de vastelaovend zorgt Katja gegarandeerd voor een gezellige présence.

Katja’s Kölsch

Naast het eigen Limburgse repertoire spreidt Katja haar vleugels uit naar het oosten, het Duitstalige. Haar liefde voor de Kölsche pop en rock muziek heeft haar aangestoken ook zelf wat Kölsch uit de kast te halen. Een aantal covers van bekende  grote bands als de Domstürmer, Black ƒöös, Hohner, Rauber zijn door de Maastrichtse zangeres zowel in de originele als in een Maastrichtse versie opgenomen. Ook een echte meezing medley, met oude bekende maar in een nieuw jasje zal jullie verrassen.  Katja zou echter Katja niet zijn als ze vooral met eigen nummers wil gaan werken, dus ook één van de populaire katja-walsjes “Zoe sjoen um te zien” krijgt een Kölsche versie. (Katja is vanaf nu ook te boeken voor Duitstalige optredens van 25-30 min, zie contact!).

loods helemaal